Αρχική Ειδήσεις Η Θεσσαλονίκη γέμισε ελεφαντάκια

Η Θεσσαλονίκη γέμισε ελεφαντάκια

0
elefantakia
Διαφήμιση

Για «χάρη» της Ινδίας, τιμώμενης χώρας της 84ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ), το κέντρο της Θεσσαλονίκης στολίστηκε με εκατοντάδες πολύχρωμα ελεφαντάκια.

Συνεχίζοντας την παράδοση που καθιερώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια (το 2017 κρεμάστηκαν κόκκινα κινεζικά φαναράκια προς τιμήν της Κίνας και το 2018 χαρτονένια αστέρια στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας για τις ΗΠΑ), η ΔΕΘ-Helexpo AE έδωσε φέτος ινδικό «αέρα» στην πόλη.

elefantakia 1

«Ήδη κρεμάστηκαν περισσότερα από 300 ελεφαντάκια στις περιοχές των οδών Αγγελάκη, Τσιμισκή, 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατία και στις πλατείες ΧΑΝΘ και Σιντριβανίου, ενώ στον πεζόδρομο της Πλατείας Αριστοτέλους θα αναρτηθούν ινδικά “σκουλαρίκια” (λάβαρα).

Συνολικά τα ελεφαντάκια αναμένουμε να φτάσουν τα 500. Ο τρόπος δε, με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεν είναι τυχαίος. Είναι σε τέτοια διάταξη, ώστε να βαδίζουν όλα προς το σήμα της φετινής ΔΕΘ, που είναι τοποθετημένο στο κέντρο κάθε παράταξης, γιατί αυτό θεωρείται πως φέρνει τύχη», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

elefantakia 2

 

Διαφήμιση