Αρχική Ειδήσεις Νεφώσεις και τοπικές βροχές προβλέπονται για το Σάββατο 28/9/19

Νεφώσεις και τοπικές βροχές προβλέπονται για το Σάββατο 28/9/19

0
Διαφήμιση

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς, στη υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 27, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 15 έως 30, στα νότια ηπειρωτικά από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 29, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 27 και στην Κρήτη από 15 έως 27, ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη θα φτάνει τους 29 με 30.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Βροχή, καταιγίδα, καιρός

Θεσσαλονίκη: Καιρός, γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι, μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία, από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Καιρός, γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Άνεμοι, μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία, από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Καιρός, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Άνεμοι, μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία, από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στην ανατολική Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Άνεμοι, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία, από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός, γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία, από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση