Αρχική Διάστημα Ψηφιακή παράσταση για παιδιά στο Πλανητάριο (video)

Ψηφιακή παράσταση για παιδιά στο Πλανητάριο (video)

0
planitariο1

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα μια νέα ψηφιακή παράσταση για παιδιά άνω των πέντε ετών με τίτλο «Ο μυστηριώδης κύριος Τιλτ» στον θόλο του Πλανηταρίου Ιδρύματος Ευγενίδου και θα προβάλλεται καθ’ όλη την σχολική χρονιά 2019-2020.

Είναι μια αυστραλιανή παραγωγή από το Πλανητάριο της Μελβούρνης, στην οποία πρωταγωνιστεί ο κύριος Τιλτ, ένα πανέξυπνο ρομπότ.

Την απόδοση των ρόλων στα ελληνικά έκαναν οι Αντώνης Λουδάρος, Παναγιώτα Βλαντή και Δημήτρης Μάριζας, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια της μεταγλώττισης ανέλαβε η Μαρία Ζερβού.

Υπόθεση

Δυο αδέλφια, η Άννι και ο Μαξ, προσπαθούν να αναπαραστήσουν σωστά τις εποχές σε μία σχολική εργασία, αλλά κάτι πάει στραβά. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν το λάθος, ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω, κάτω…. κι έξω από την Γη, με ξεναγό ένα ρομπότ: τον μυστηριώδη κύριο Τιλτ.

Στο τέλος του ταξιδιού τα δυο αδέλφια θα έχουν καταλάβει το λάθος τους στην σχολική εργασία, και θα έχουν ανακαλύψει την πραγματική αιτία που προκαλεί τις εποχές. Με την βοήθεια του κύριου Τιλτ θα έχουν εντέλει κατανοήσει ότι για να λύσουν ένα πρόβλημα αρκεί κάποιες φορές να βλέπουν τα πράγματα υπό … άλλη γωνία!

planitario

Πληροφορίες

Στην πρεμιέρα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις (στις 18:30 και στις 19:30) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο μπορεί να προμηθευτεί έως δύο δελτία εισόδου και θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση.

Την ίδια μέρα, από τις 18:00 έως τις 20:30 το UΤech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου θα περιμένει μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν στη μεγάλη «πράσινη οθόνη» που διαθέτει, με φόντο εντυπωσιακά πλάνα από την πλανηταριακή παράσταση. Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται αμέσως με e-mail στους φωτογραφιζόμενους χωρίς κόστος και το Ίδρυμα Ευγενίδου δεν θα κρατάει αρχείο των εν λόγω φωτογραφιών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here