Αρχική Ειδήσεις Ελευσίνα: Θα απομακρυνθούν τα τρία ναυάγια

Ελευσίνα: Θα απομακρυνθούν τα τρία ναυάγια

0
Ελευσίνα: Θα απομακρυνθούν τα τρία ναυάγια
Διαφήμιση

Ο Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ υπέγραψαν σύμβαση για την ανέλκυση και απομάκρυνση τριών ναυαγίων από τον κόλπο της Ελευσίνας. Η ανάθεση γίνεται αφού πρώτα έχει προηγηθεί σχετικός ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός.

Πρόκειται για το «ΔΗΖΕΛΟΚΙΝΗΤΟ – φορτηγό «ΆΝΝΑ Μ, Ν.Π.5333», το Αμμοληπτικό-φορτηγό «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ» και το φορτηγό «ΔΡΕΠΑΝΟ Ν.Π.10542».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος του Ο.Λ.Ε Α.Ε, Χαράλαμπος Γαργαρέτας, τόνισε την ιστορική σημασία αυτής της σύμβασης για το λιμάνι της Ελευσίνας και την τοπική κοινωνία καθώς και το γεγονός ότι λίαν συντόμως ακολουθούν και άλλες νέες διακηρύξεις και συμβάσεις που αφορούν το έργο της ανέλκυσης και απομάκρυνσης παρόμοιων πλοίων.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Κωνσταντίνος Νιζάμης, αναφέρθηκε στην άμεση έναρξη των εργασιών, τονίζοντας την εμπειρία των στελεχών της συγκεκριμένης επιχείρησης και το επίπεδο εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την ασφαλή απομάκρυνση των τριών ναυαγίων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕ. Λέκκας: Αναμενόμενος ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Hμέρα Τουρισμού: Στη σκιά της Thomas Cook η Ελλάδα… αντιστέκεται – Μέτρα για την κάλυψη των τουριστών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ