Αρχική Επιλεγμένα ΕΟΤ: Προώθηση της Χαλκιδικής στην Πολωνία

ΕΟΤ: Προώθηση της Χαλκιδικής στην Πολωνία

0
ΕΟΤ: Προώθηση της Χαλκιδικής στην Πολωνία

Με στόχο την προώθηση της Χαλκιδικής, η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας συμμετείχε σε επαγγελματική εκδήλωση Πολωνών τουριστικών πρακτόρων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Lodz, στο πλαίσιο των δράσεων για την προβολή των λιγότερο γνωστών ελληνικών τουριστικών προορισμών στην πολωνική αγορά.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρία «Mouzenidis Travel Polska» με την υποστήριξη του ΕΟΤ και σε αυτήν έλαβαν μέρος 30 top sellers Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες, μεταξύ των οποίων οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών της χώρας, όπως οι Travelplanet, Echo Travel, TUI, Wakacje, My Travel κ.ά.

Αμέτρητες ευκαιρίες

Χαλκιδική
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση των top sellers Πολωνών τουριστικών πρακτόρων στη πόλη Lodz. Στο μέσον, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας, κα Ν. Νικολοπόύλου, και δεξιά ο διευθυντής Marketing του Τ.O Mouzenidis Travel Polska, κ. Βενιαμίν Βαφίδης.

Απευθυνόμενη στους παρισταμένους, η προϊστάμενη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας, κα Νικολέττα Νικολοπούλου, παρουσίασε τις δυνατότητες τις οποίες παρέχει η μαγευτική χερσόνησος της Χαλκιδικής, επισημαίνοντας τον φυσικό της πλούτο, την ιστορική της κληρονομιά, τη γαστρονομική της παράδοση και τις υπερσύγχρονες τουριστικές υποδομές που διαθέτει για την άριστη εξυπηρέτηση των τουριστών. Ακόμα, τόνισε πως η Χαλκιδική αλλά και όλη η Ελλάδα προσφέρουν στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

365 ημέρες Ελλάδα

ΕΟΤ: Προώθηση της Χαλκιδικής στην Πολωνία
Προβολή του βίντεο του ΕΟΤ «Greece – A 365 day destination» σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Εξάλλου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία παρακολουθήσουν το πολυβραβευμένο προωθητικό σποτ του  ΕΟΤ με τίτλο «Greece – A 365 day destination», το οποίο υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα, και να προμηθευτούν διαφημιστικό υλικό του Οργανισμού για την Χαλκιδική, εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για την περιοχή.

Η ελληνική γωνιά

Στη «Greek Corner», με προϊόντα ελληνικής γαστρονομίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με brunch, όπου οι Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν την ειδικά διαμορφωμένη «Greek Corner» και δοκίμασαν παραδοσιακές γεύσεις τόσο από την Χαλκιδική όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here