Αρχική Ανακύκλωση Εκστρατεία για την ανακύκλωση: “Ενός Λεπτού Σιγή, Ενός Λεπτού Διαδρομή”

Εκστρατεία για την ανακύκλωση: “Ενός Λεπτού Σιγή, Ενός Λεπτού Διαδρομή”

0
ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών
Διαφήμιση

Καμπάνια εταιρικής επικοινωνίας για την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με στόχο την ευαισθητοποίηση για την ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών σχεδίασε η Unlimited Creativity, θυγατρική της V+O Greece.

Η καμπάνια, που φέρει τον ευφάνταστο τίτλο «Ενός Λεπτού Σιγή, Ενός Λεπτού Διαδρομή», αναδεικνύει τις επιπτώσεις που έχει η χρήση του πλαστικού για το περιβάλλον και υπενθυμίζει την αξία της ανακύκλωσης.

Η εκστρατεία αποσκοπεί στα εξής:

  • Να προβάλλει τη σημαντική προτεραιότητα που έχει θέσει η ΕΕΑΑ για την προστασία του περιβάλλοντος και το έργο που υλοποιεί (ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος).
  • Να ενισχυθεί η ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού, αναφορικά με την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών στους Μπλε Κάδους

Μέσα από την επικοινωνιακή εκστρατεία προβάλλεται  η ανακύκλωση ως πράξη ευθύνης όλων μας, καθώς πετώντας έστω και ένα πλαστικό μπουκάλι στη φύση βλάπτουμε το περιβάλλον, ενώ ο μπλε κάδος είναι πάντα κοντά μας.

Unlimited Creativity, θυγατρική της V+O Greece

Η Βασιλική Πέππα, Creative Director της Unlimited Creativity, δήλωσε σχετικά: «Η νέα δημιουργική καμπάνια που σχεδιάσαμε για την ΕΕΑΑ έχει ως στόχο να προβάλλει το έργο ευθύνης που υλοποιεί, με αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Το μήνυμα της καμπάνιας «Ενός λεπτού σιγή, ενός λεπτού διαδρομή» έχει διττή σημασία, καθώς αναφέρεται τόσο στην αποστολή της ΕΕΑΑ όσο και στην δική μας, ευθύνη, να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε την ΕΕΑΑ για την εμπιστοσύνη της στη δημιουργική μας σκέψη. Για εμάς, στην Unlimited, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμβάλλουμε σε μια καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης ενός φορέα που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και στάσεις ζωής και να συμβάλλει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όλων μας.»

Διαφήμιση