Αρχική Καταστροφές ΔΕΔΔΗΕ: Οι ζημιές στο δίκτυο της Χαλκιδικής έχουν αποκατασταθεί. Επανέρχεται σταδιακά και...

ΔΕΔΔΗΕ: Οι ζημιές στο δίκτυο της Χαλκιδικής έχουν αποκατασταθεί. Επανέρχεται σταδιακά και το ρεύμα

0
Καταστροφές στη Χαλκιδική
Διαφήμιση

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτροδότησης σε πάρα πολλές περιοχές στη Β. Ελλάδα, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι έχουν αποκατασταθεί όλες σχεδόν οι εκτεταμένες ζημιές στους νομούς της Χαλκιδικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλες τις πληγείσες περιοχές και εφιστά για μια ακόμη φορά την προσοχή στους πολίτες σε περίπτωση που βρουν πεσμένους στύλους, καλώδια, αγωγούς κλπ., να απομακρυνθούν από αυτά και να μην τα αγγίξουν.

Υπολογίζεται ότι η κακοκαιρία προκάλεσε την μερική ή ολική καταστροφή περίπου 300 στύλων λόγω πτώσης κλαδιών, δένδρων και άλλων αντικειμένων.

Σε πλήρη ετοιμότητα

ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει επίσης, ότι το τεχνικό του προσωπικό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων σε πλήρη ετοιμότητα με επάρκεια υλικών και εξοπλισμού, ξεκινώντας την επιθεώρηση και προχωρώντας σταδιακά στην αποκατάσταση των πολύ μεγάλης κλίμακας ζημιών στο Δίκτυο.

Στην περιοχή έχουν μεταβεί ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Στέφανος Οκταποδάς και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Ηρακλής Μενεγάτος ώστε να επιβλέψουν και να συντονίσουν όλες τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Σιθωνία

Σιθωνία

Στην περιοχή της Χαλκιδικής και ειδικότερα στο Ανατολικό και Κεντρικό τμήμα της καθώς και στη χερσόνησο της Σιθωνίας έχουν αποκατασταθεί όλα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με κυριότερη αυτή του Νέου Μαρμαρά.

Στην περιοχή μεταξύ Ν. Μουδανιών και Καλλικράτειας, η αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αμέσως επόμενες ώρες.

Κασσάνδρα

Κασσάνδρα Χαλκιδική

Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, λόγω της διακοπής της τροφοδοσίας του Υποσταθμού Κασσανδρείας που προκλήθηκε από την απώλεια δύο ιστών της γραμμής μεταφοράς και μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης από τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά με την τροφοδότηση του Υποσταθμού μέσω γραμμών Μέση Τάσης, έτσι ώστε να μπορέσει να ηλεκτροδοτήσει εκ περιτροπής τις περιοχές της χερσονήσου το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης:  Τάκης Θεοδωρικάκος: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες δήμους της Χαλκιδικής και αποζημιώσεις στους πολίτες
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο112: Τηλεφωνικός αριθμός επείγουσας ανάγκης που «ακούει» αλλά στην Ελλάδα ακόμη δεν… μιλάει
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια υπερθέρμανση: Το Λονδίνο θα έχει παρόμοιο κλίμα με τη Βαρκελώνη έως το 2050

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ