Αρχική Ευζωία LoveBeautyandPlanet: Ομορφιά και αγάπη για τον πλανήτη!

LoveBeautyandPlanet: Ομορφιά και αγάπη για τον πλανήτη!

0
LoveBeautyandPlanet
Διαφήμιση

Μια νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς για τα μαλλιά και το πρόσωπο φτιαγμένα με αγάπη για το άνθρωπο τα ζώα και τον πλανήτη, λανσάρει η Unilever και μας εμπνέει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή και το περιβάλλον. Η νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς LoveBeautyandPlanet, μας καλωσορίζει σε ένα κόσμο γεμάτο πάθος, έμπνευση και… μικρές πράξεις αγάπης.  

Και μας καλεί να  ανακαλύψουμε  πώς ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να κάνει την αλλαγή μέσα από καθημερινά #smallactsoflove! 

Όλα τα LoveBeautyandPlanet προϊόντα:

  1. Είναι CrueltyFree και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA (peoplefortheethicaltreatmentofanimals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται  πειράματα σε ζώα  κατά τη διαδικασία παραγωγής  και δεν περιέχουν  ζωικά συστατικά.
  1. Περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 90% και πάνω και οργανικά ελαία, όπως το έλαιο καρύδας, ενώ όλα μας τα αρώματα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Παράλληλα όλες  οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99%.
  1. Όλα μας τα μπουκάλια  είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά στην προσπάθεια μείωσης της επιβάρυνσης του πλανήτη.

Παράλληλα η σειρά LoveBeautyandPlanet μας καλεί να γίνουμε μέρος του κινήματος #smallactsoflove και να υιοθετήσουμε  τη δική μας  μικρή πράξη αγάπης, φροντίζοντας το περιβάλλον. Οι επιλογές πάρα πολλές, όπως το να μειώσουμε  το πλαστικό στη ζωή μας , να ανακυκλώνουμε  περισσότερο, να μοιράζουμε  πιο συχνά τη διαδρομή στο αυτοκίνητο με φίλους ή και γιατί όχι… να παμε  με ποδήλατό στη δουλειά. Διάλεξε το δικό σου #smallactofloveκαι ξεκίνα σήμερα!

Στη νέα σειρά  βρίσκουμε  προϊόντα περιποίησης μαλλιών, περιποίησης σώματος, καθαρισμού και ενυδάτωσης και καθαρισμού προσώπου, με πολλά ακόμα να έρχονται σύντομα. 

Το LoveBeautyandPlanet  σε καλεί να γίνες και εσύ μέρος του κινήματος #smallactsoflove…κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

Διαφήμιση