Αρχική Ενέργεια Η ΕΛΤΑ Ενέργεια κοντά στους μεγάλους πελάτες της

Η ΕΛΤΑ Ενέργεια κοντά στους μεγάλους πελάτες της

0
ΕΛΤΑ Ενέργεια
Διαφήμιση

Για τις επικείμενες αλλαγές στην αγορά του ηλεκτρισμού, τα πλαίσια που επιβάλλει η Ε.Ε. αλλά και τους αναγκαίους ενεργειακούς ελέγχους που κάθε μεγάλος καταναλωτής πρέπει να πραγματοποιεί στις εγκαταστάσεις του, ενημερώθηκαν οι μεγάλοι πελάτες της ΕΛΤΑ Ενέργεια, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στο νέο της κατάστημα στη πλατεία Κοτζιά.

ΕΛΤΑ Ενέργεια

Η ενημέρωση έγινε από τον κ. Μιχάλης Μαθιουλάκης, Ακαδημαϊκό Διευθυντή του Greek Energy Forum. Επιπρόσθετα, ο κ. Δημήτρης Ζάρρας, Ενεργειακός Σύμβουλος, μίλησε για τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις και τον αντίκτυπό τους στην Ελληνική πραγματικότητα και ο κ. Θωμάς Φιλίππου, Ενεργειακός Ελεγκτής, αναφέρθηκε στην ομιλία του για τις διαδικασίες Energy Audit και ISO 50001.

Τέλος, ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ηλεκτρικής Ενέργειας των ΕΛΤΑ κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, σκιαγράφησε το νέο τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί πολύ σύντομα η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, με τον καταναλωτή πλέον στο επίκεντρο.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΤΑ: Αφιερωμένη στα παιδιά η νέα αναμνηστική σειρά Γραμματοσήμων

ΕΛΤΑ Ενέργεια

Η σχέση Καταναλωτή- Προμηθευτή, αλλάζει ριζικά και ο καταναλωτής από παθητικός δέκτης των αποτελεσμάτων της αγοράς ενέργειας, σε συνεργασία με τον Προμηθευτή του και τις απαραίτητες επενδύσεις ενεργειακής αποδοτικότητας, μπορεί να επηρεάσει το τελικό κόστος ενέργειας.

Ο περιορισμός του κόστους για τις επιχειρήσεις οποιασδήποτε φύσης και μεγέθους αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους.

Με την ενημερωτική αυτή συνάντηση, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιβεβαίωσαν πως ο Προμηθευτής, δε θα πρέπει να είναι απλά μεταπωλητής ενέργειας, αλλά ταυτόχρονα συνεργάτης της επιχείρησης, παρέχοντας συμβουλές για την ενεργειακή αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων και τη βελτιστοποίηση των παραγωγικών τους διαδικασιών.
Και στην ενίσχυση της σχέσης αυτής, συνεχίζουν να επενδύουν καθημερινά.

Διαφήμιση