Αρχική Διάφορα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

0
metro
Διαφήμιση

Από το πρωί του Σαββάτου (16/03), στις 7 έως και τις 6 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής του Μετρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα υπάρξει και περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας.

«Λόγω των έκτακτων εργασιών κατασκευής δικτύου υδροφρέζας, σε τμήματα της οδού Εγνατίας του Δήμου Θεσσαλονίκης από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε./Κοινοπραξία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος της οδού Ιων. Δραγούμη.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας (του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων).
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 2,75 μέτρων.
  • Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Ιων. Δραγούμη μέχρι το ύψος οδού Ελ. Βενιζέλου.
  • Η κίνηση των οχημάτων προς ανατολικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων.
  • Η κυκλοφορία προς δυτικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων.

 

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Αύξηση δρομολογίων των λεωφορείων εν όψει καλοκαιριού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here