Αρχική Καταστροφές Ο κάμπος του Αλφειού μετατράπηκε σε λίμνη!

Ο κάμπος του Αλφειού μετατράπηκε σε λίμνη!

0
kabos
Διαφήμιση

Τεράστιες καταστροφές έχουν προκληθεί σε πολλές περιοχές του κάμπου του Αλφειού, εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων που είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθούν πλημμύρες.

ilia 1

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ilialive, οι αγρότες σε Μακρίσια και Καλυβάκια, βρίσκονται σε απόγνωση καθώς οι καλλιέργειες τους βρίσκονται εδώ και εβδομάδες κάτω από το νερό. Οι καλλιεργητές εκφράζουν παράπονα, καθώς κάποια σημεία του ποταμού που έχουν μείνει χωρίς αντιπλημμυρικά έργα.

ilia 2

Παράλληλα, τμήμα του δρόμου που οδηγεί από τα Μακρίσια προς τα Καλυβάκια έχει καλυφθεί από τα νερά του ποταμού, με αποτέλεσμα τα παρακείμενα χωράφια να έχουν νερό στο ίδιο ύψος με τη στάθμη του ποταμού.

ilia 3

Την ίδια ώρα συναγερμός έχει σημάνει στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων μετά τη σοβαρή κατολίσθηση βράχων που συνέβη στον οικισμό Μύλοι Φαναρίου Ανδρίτσαινας.

vraxoi

Σύμφωνα με το ilialive, μεγάλοι βράχοι κύλησαν από την πλαγιά και απειλήθηκαν δύο σπίτια. Άμεσα δόθηκε η εντολή εκκένωσης των δύο σπιτιών, ενώ σε επαγρύπνηση βρίσκεται όλος ο οικισμός για την εξέλιξη του φαινομένου.

vraxoi 2

Πηγή: ilialive.gr

Διαφήμιση