Αρχική Επιχειρείν Athens Cannabis Expo 2019: Σήμερα τα εγκαίνια

Athens Cannabis Expo 2019: Σήμερα τα εγκαίνια

0
canabiss
Διαφήμιση

Η 2η Athens Cannabis Expo 2019 πραγματοποιεί σήμερα τα εγκαίνια της στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο) στις 6 μ.μ. με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Με περισσότερους από 150 πρωτοπόρους επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της έκθεσης, χιλιάδες προϊόντα κανναβιδιόλης (CBD) θα βρίσκονται στα περίπτερα. Πίτσα, τσάι, οικοδομικά υλικά, καλλιεργητικά προϊόντα καλλυντικά, ατμοποιητές και φαρμακευτικά σκευάσματα είναι μόνο μερικά απ’ όσα θα υπάρχουν στην έκθεση.

Μεταξύ άλλων στην 2η Athens Cannabis Expo 2019 θα παραβρεθούν η κυρία Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος και ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού Νίκος Καρανίκας.

Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει ομιλίες από επιχειρηματίες που θα ενημερώσουν για την αγορά και την ζήτηση της κάνναβης. Ακτιβιστές θα μιλήσουν για τους αγώνες που οδήγησαν στην δημιουργία της αγοράς της κάνναβης καθώς και ιατροί κι ασθενείς θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Η φετινή διοργάνωση συνιστά επίσης έχει ιδιαίτερη σημασία για τους επιχειρηματίες κάνναβης καθώς, ο Πανελλήνιος Φορέας Επαγγελματιών της Κάνναβης πρόκειται να κάνει την επίσημη πρώτη του, υπογράφοντας το καταστατικό του σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της έκθεσης. Με την οικονομία της κάνναβης να ανθίζει, τον τελευταίο χρόνο πολλοί επαγγελματίες είχαν εκφράσει την ανάγκη σύστασης ενός επίσημου φορέα των επαγγελματιών της κάνναβης, προκειμένου να υπάρξει θεσμική εκπροσώπησή τους στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες. Καθώς οι επιμέρους κλάδοι της κάνναβης άπτονται συχνά των αρμοδιοτήτων πολλών διαφορετικών υπηρεσιών και Αρχών με συχνά αλληλεπικαλυπτόμενες αρμοδιότητες, η επιλογή σύστασης ενός ενιαίου φορέα, που να καλύπτει όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, αναδείχθηκε άμεση και κυριότερη κίνηση.

Διαφήμιση