Αρχική Ειδήσεις Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους!

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους!

0
spoon
Διαφήμιση

Έχετε το βλέμμα του ρακούν; Μην απελπίζεστε! Υπάρχει ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει ν’ απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους που ενίοτε μας κάνει να μοιάζουμε με το αξιαγάπητο αυτό ζώο.

Της Βίκης Ανδρή

Αγγίζει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς κατηγορούν την έλλειψη ύπνου ή τη κακή διατροφή για την εμφάνιση αυτών των αντιαισθητικών, σημαδιών. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι και τόσο αστικός αυτός ο μύθος. Δεν είναι όμως και οι μοναδικές, οπότε καλό είναι να μη το παίρνουμε τόσο αψήφιστα το θέμα.

Η αφυδάτωση, η κακή κυκλοφορία του αίματος, οι πιθανές ορμονικές διαταραχές και η κατακράτηση των υγρών είναι μόνο μερικοί λόγοι που μπορούν να κάνουν εμφανή τα σημάδια τους στο πρόσωπό μας με τη μορφή των μαύρων κύκλων.

Και επειδή επιλέγουμε τους φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης… γρήγορα στην κουζίνα. Πάρτε αγγουράκια, που ως γνωστόν έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες αλλά και ενυδατικές και εφαρμόστε τα επάνω στους μαύρους κύκλους.

Ξαπλώστε αναπαυτικά και σε κλειστά μάτια τοποθετήστε ένα κομμάτι αγγούρι για περίπου 15 λεπτά. Πέρα από την απόλυτη χαλάρωση που να νιώσετε, θα διαπιστώσετε πως οι μαύροι κύκλοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί…

Άλλη λύση: Πάρτε φακελάκια τσαγιού που έχετε χρησιμοποιήσει και τυλίξτε τα σε ένα μαλακό πανί μαζί με ένα παγάκι. Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και ακριβώς πάνω στους μαύρους κύκλους κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες. Η τανίνη που εμπεριέχεται στο τσάι, βοηθά στην μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια καθώς και στον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων.

tsai

Παλιό αλλά καλό και πιστέψτε με “πιάνει”. Ο λόγος για το κουτάλι που βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά και μετά το τοποθετούμε πάνω στους μαύρους κύκλους μέχρι το κουτάλι να είναι και πάλι ζεστό

Τέλος, ήρθε η ώρα της πατάτας! Πέρα από το τσάι, το «θαύμα» της πατάτας φαίνεται πως έχει επίσης ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πάρτε μια ωμή πατάτα και λιώστε την και απλώστε το μείγμα πάνω στους μαύρους κύκλους. Αφήστε το εκεί για μισή ώρα και στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Θεαματικά αποτελέσματα. Αν είναι και από τη Νάξο!!! Ποιος σας πιάνει!

Διαφήμιση