Αρχική Επιχειρείν Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στηρίζει τον ΕΟΤ και τον Τουρισμό

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στηρίζει τον ΕΟΤ και τον Τουρισμό

0
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στήριξη στον ΕΟΤ, που θα συμμετάσχει στη Διεθνή  Επαγγελματική Έκθεση Τουρισμού WTM 2018 που πραγματοποιείται 5 έως 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, μέσω της διάθεσης ελληνικών προϊόντων των εταιρειών- μελών της, θα προσφέρει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει με περίπτερο που θα φιλοξενήσει 70 συνεκθέτες από όλη τη χώρα (ξενοδοχειακοί όμιλοι, τουριστικά πρακτορεία κ.λπ.).

Σκοπός μας είναι η προβολή και αναγνωρισιμότητα ελληνικών προϊόντων τα οποία θα διατεθούν ως αναμνηστικά δώρα σε τουριστικούς πράκτορες, στελέχη της αγοράς τουρισμού, δημοσιογράφους, travel trade επαγγελματίες, από όλο τον κόσμο που θα παρευρεθούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την πρώτη ημέρα της έκθεσης, καθώς και κατά τη διάρκεια αυτής για χρήση στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Πέρυσι στην WTM 2017 πάνω από 5.600 εκθέτες από 186 χώρες συναντήθηκαν με παραπάνω από 50.000 επαγγελματίες και 3.000 (!) δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, κάλυψαν το γεγονός. Για το 2018 καταγράφεται συνολικά αυξημένη ζήτηση για την Ελλάδα και σημαντικό ενδιαφέρον για την προώθηση νέων προορισμών.

Οι εταιρείες/μέλη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» που θα ενισχύσουν το περίπτερο του ΕΟΤ με τα προϊόντα τους είναι

  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
  • ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ FRESH LINE
  • ΜΠΥΡΑ ΜΥΘΟΣ / OLYMPIC BREWERY
  • ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ
  •  ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙ / ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here