Αρχική Επιχειρείν «Ραντεβού στον κάδο» με την Ανακύκλωση Συσκευών στα Praktiker

«Ραντεβού στον κάδο» με την Ανακύκλωση Συσκευών στα Praktiker

0
Praktiker
Διαφήμιση

Από τις 17 Οκτωβρίου και για δύο μήνες θα βρίσκεται στον αέρα η νέα phygital ενέργεια της Ανακύκλωση Συσκευών «Ραντεβού στον κάδο», που συνδυάζει τη συμμετοχή του κοινού σε online διαγωνισμό με την ενεργή του δράση.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη καμπάνια ενημέρωσης, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να ανακυκλώνουν τις άχρηστες ηλεκτρικές συσκευές τους και, παράλληλα, να τους υπενθυμίσει τους τρόπους ανακύκλωσης.

Την ενέργεια φιλοξενούν τα καταστήματα Praktiker, όπου οι επισκέπτες θα βγάζουν selfie με τον «πρωταγωνιστή» της ανακύκλωσης, τον κάδο, θα την ανεβάζουν στο ειδικά σχεδιασμένο microsite www.rantevoustonkado.gr  και θα λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση με πλούσια δώρα.

Με αυτόν τον διαδραστικό τρόπο, η Ανακύκλωση Συσκευών εκπαιδεύει δημιουργικά το καταναλωτικό κοινό για τα σημεία ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών και μας θυμίζει ότι δίνοντας όλοι «ραντεβού στον κάδο», βοηθάμε σημαντικά στην προστασία του πλανήτη μας.

Την προσπάθεια της Ανακύκλωση Συσκευών ενισχύει ο Όμιλος ΣΚΑΙ, καθώς, με αφορμή την ενέργεια, θα αφιερώσει στην Ανακύκλωση Συσκευών ειδικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ, αλλά και άρθρα στο skai.gr για την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού, ενώ θα προσκαλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στο ραντεβού με την Ανακύκλωση Συσκευών!

dav
dav

 

Διαφήμιση