Αρχική Ειδήσεις Παραπλανητικές διαφημίσεις προσφορών για οδοντιατρεία

Παραπλανητικές διαφημίσεις προσφορών για οδοντιατρεία

0
zahnreinigung 1514693 960 720
Διαφήμιση

Δεκάδες ασθενείς πέφτουν θύματα παραπλανητικών προσφορών από οδοντιατρικά «κέντρα» , όπως παρατήρησε από την αύξηση των καταγγελιών ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά (ΟΣΠ).

Ο Σύλλογος συστήνει στους ασθενείς να μην παρασύρονται από ορισμένες διαφημίσεις προσφορών «οι οποίες απαγορεύονται δια νόμου, που προσφέρονται στο όνομα μιας πλασματικής κοινωνικής μέριμνας». Επιπλέον , τονίζει ότι οι διάφορες διαφημίσεις αποσκοπούν αποκλειστικά στο προσωπικό κέρδος με την αύξηση της πελατείας των οδοντιατρικών κέντρων και δεν αφορούν σε καμία περίπτωση την σωστή εξυπηρέτηση του ασθενή.

Ο ΟΣΠ παροτρύνει του πολίτες να μην πείθονται από τέτοιου είδους διαφημιστικά τεχνάσματα ενός μικρού αριθμού κέντρων που προσφέροντας οικονομικά πακέτα οδοντιατρικών υπηρεσιών, τονίζοντας την αξία της κοινωνικής ευθύνης που δεν έγκειται σε μικρές απλώς παραλλαγές των καθιερωμένων τιμών στην παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών αλλά στην ουσιαστική και άρτια εφαρμογή του οδοντιατρικού επαγγέλματος σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ολοκληρώνοντας, είναι σημαντικό οι ασθενείς να απευθύνονται σε οδοντιατρεία που τηρούν τον δεοντολογικό κανονισμό, που δεν διαφημίζονται και δεν θέτουν σε κίνδυνο τη στοματική υγιεινή των συνανθρώπων μας.

Διαφήμιση