Αρχική Ειδήσεις Roadshow των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών στις ΗΠΑ

Roadshow των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών στις ΗΠΑ

0
Greek Stocks
Διαφήμιση

Επιχειρηματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις και επισκέψεις στην Ουάσιγκτον περιλαμβάνει το φετινό «ελληνικό επενδυτικό φόρουμ» που διοργανώνει το Χρηματιστήριο της Αθήνας στις ΗΠΑ, στο διάστημα (19 – 22 Ιούνη, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Αλ. Χαρίτση και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζ. Πάιατ.

forumnewyork2018kΣύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου του Αθήνας, «κατά τη διάρκεια του Forum θα παρουσιαστούν οι σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχουν συντελεστεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και συγκεκριμένα επιχειρηματικά και επενδυτικά σχέδια ώστε να προσελκύσουν Αμερικανούς επενδυτές και διεθνή funds».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αλ. Χαρίτσης αναμένεται να εστιάσει στον «πρωταγωνιστικό ρόλο» ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων για την «ενίσχυση της συνεργασίας» μεταξύ των βαλκανικών χωρών και στις πρωτοβουλίες για τη διασύνδεση των μεταφορικών, ενεργειακών και ψηφιακών δικτύων στην περιοχή.

Στο φετινό φόρουμ μετέχουν 23 εισηγμένοι στο Χρηματιστήριο επιχειρηματικοί όμιλοι. Μεταξύ αυτών, οι 4 «συστημικές» τράπεζες, ΕΛΠΕ, όμιλος Μυτιληναίου, «Motor Oil», OTE, ΓEΚ – ΤΕΡΝΑ, ΤΙΤΑΝ κ.ά.

Κ. Κέντζος

Διαφήμιση