Αρχική Πολιτισμός Μουσείο Ακρόπολης: Γιορτάζει τα εννέα χρόνια λειτουργίας με ελεύθερη είσοδο μετά τις...

Μουσείο Ακρόπολης: Γιορτάζει τα εννέα χρόνια λειτουργίας με ελεύθερη είσοδο μετά τις 8 το βράδυ

0
mous akropoli
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα εννιά χρόνια λειτουργίας του. Για το λόγο αυτό οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΦΕΥΓΟΥΣΑ ΚΟΡΗΤην ημέρα των γενεθλίων του Μουσείου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια» με οδηγούς τους αρχαιολόγους-φροντιστές του Μουσείου και να ανακαλύψουν σημαντικά έργα για τα μεγάλα μυστήρια της Ελευσίνας, καθώς και τη σύνδεση της Ελευσίνας με την Αθήνα και την Ακρόπολη. (Ελληνικά: 10 π.μ., 12 μεσημέρι, 2 μ.μ., 4μ.μ.,6μ.μ .- Αγγλικά: 12:30 μ.μ., 5:30 μ.μ.)

Εγγραφές συμμετοχής γίνονται την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018,  στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση εισιτηρίου της περιοδικής έκθεσης (€3).

Big Band 1 Την ίδια ημέρα, στις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αγαπημένες jazz μουσικές που θα ερμηνεύσει η Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Διαφήμιση