Αρχική Επιχειρείν WIND: Στηρίζει τους κατοίκους του πιο απομονωμένου νησιού του Αιγαίου τον Άη...

WIND: Στηρίζει τους κατοίκους του πιο απομονωμένου νησιού του Αιγαίου τον Άη Στράτη

0
ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ (2)

Σχεδόν όλη νύχτα ταξιδεύει κανείς με πλοίο από το Λαύριο για να φτάσει στον Άη Στράτη, το πιο απομονωμένο νησί του Αιγαίου.

Πολλές φορές μάλιστα το δρομολόγιο δεν «πιάνει λιμάνι» λόγω του καιρού, γεμίζοντας απογοήτευση τους περίπου 200 κατοίκους του.

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους η επικοινωνία και η τεχνολογία αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς είναι η μόνη γέφυρα που τους ενώνει κάθε στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο.

Στηρίζοντας τις προσπάθειες των κατοίκων του νησιού να αναζωογονήσουν τον τόπο τους και να αναδείξουν τις δυνατότητες του, η WIND επέλεξε να συνεχίσει το πρόγραμμα «Ερχόμαστε Κοντά» για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας, στον Άη Στράτη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η εταιρεία, παρέχει δωρεάν επικοινωνία  για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλους τους μόνιμους κατοίκους του Αγίου Ευστρατίου έχοντας ήδη προχωρήσει σε ανανέωση του τοπικού δικτύου της με εγκατάσταση υποδομών 4G.

Στο πλαίσιο της δράσης «Ερχόμαστε Κοντά», όλοι οι ενήλικες κάτοικοι του νησιού έλαβαν δώρο smartphones με δωρεάν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας για έναν χρόνο, όλοι οι μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου έλαβαν smartphones και laptops με δωρεάν σύνδεση F2G και δεδομένων, ενώ όλοι οι μαθητές Δημοτικού έλαβαν laptops με δωρεάν σύνδεση στο Internet μέσω της υπηρεσίας Simplify on the Go.

Ο Άη Στράτης είναι ο τρίτος σταθμός του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND, μετά την Ανάφη και τη Σίκινο:

«Η δράση Ερχόμαστε Κοντά μετουσιώνει την πίστη μας ότι μπορούμε με τη δύναμη της τεχνολογίας και της επικοινωνίας να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του τόπου μας και να δώσουμε στους συνανθρώπους μας την ευκαιρία να εκπληρώσουν τις δυνατότητες τους, όπως οι ίδιοι το θέλουν.

ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ (3)

Είναι μια δράση που δεν την κάνουμε από το γραφείο μας, πηγαίνουμε εμείς σε κάθε τόπο που επιλέγουμε, γνωρίζουμε τους κατοίκους του και ερχόμαστε κοντά τους. Τα χαμόγελά τους, τα ζεστά τους λόγια, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή» δηλώνει ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND.

Δείτε το οδοιπορικό για τον Άη Στράτη και τους κατοίκους του στο  YouTube της WIND

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here