Αρχική Επιχειρείν Πάνω από 1.000 συνεντεύξεις στο #JobDay 45ετών+ «Μπες ξανά στο παιχνίδι» (Photos)

Πάνω από 1.000 συνεντεύξεις στο #JobDay 45ετών+ «Μπες ξανά στο παιχνίδι» (Photos)

0
JobD (1)
Διαφήμιση

Μαζική ήταν η προσέλευση των επισκεπτών στην ημερίδα του #JobDay 45ετών+ που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στην Αθήνα από το Skywalker.gr – με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις – με σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την υποστήριξη ανθρώπων με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο, το σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS και χορηγό επικοινωνίας το ECOZEN.GR

Οι πάνω από 400 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο #JobDay 45ετών+ είχαν τη δυνατότητα:

  • Να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των 34 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που συμμετείχαν στην ημερίδα.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Να βελτιώσουν το LinkedIn προφίλ τους με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της CV Experts.
  • Να βγάλουν φωτογραφίες για επαγγελματική χρήση μέσα από τη δράση Business Photoshooting και τη βοήθεια του Ι.Ε.Κ. Δέλτα.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες. Η συμμετοχή των εταιριών ήταν επίσης δωρεάν με την προϋπόθεση όμως σαφούς από την πλευρά τους πρόθεσης γνωριμίας και αξιολόγησης υποψηφίων 45 ετών και άνω για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Το Skywalker.gr συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης του οικοσυστήματος της εργασίας στην Ελλάδα διοργανώνοντας δράσεις με χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες, όπως τα #JobFestivals και #JobDays σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με δωρεάν πρόσβαση και συμμετοχή για όλους.

Διαφήμιση