Αρχική Επιχειρείν Ο όμιλος Coca-Cola HBC ανέθεσε στον ΟΤΕ έργο ύψους 8,7 εκατ. ευρώ

Ο όμιλος Coca-Cola HBC ανέθεσε στον ΟΤΕ έργο ύψους 8,7 εκατ. ευρώ

0
OTE Group CC HBC IT Support Infographic GR
Διαφήμιση

Τις υπηρεσίες υποστήριξης σε θέματα πληροφορικής για 19 χώρες, ύψους 8,7 εκατομμυρίων ευρώ, ανέθεσε η Coca-Cola HBC στον Όμιλο ΟΤΕ για να διασφαλίσει  την αδιάλειπτη επιχειρησιακή της λειτουργία, ενώ δημιουργεί πάνω από 80 νέες θέσεις εργασίας, στον τομέα της Πληροφορικής.

Είναι το 3ο έργο ICT που υλοποιεί ο Όμιλος ΟΤΕ για την Coca-Cola HBC και το πιο σύνθετο στον τομέα των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που έχει αναλάβει.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων Πληροφορικής θα παρέχονται από τον Όμιλο ΟΤΕ σε 26.000 χρήστες της Coca-Cola HBC,σε 19 χώρες, (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Νιγηρία, Σερβία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, FYROM)  24 ώρες την ημέρα,  365 ημέρες το χρόνο και στη μητρική τους γλώσσα, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση θεμάτων σε όλα τα εταιρικά πληροφοριακά συστήματα (Ordering, CRM, ERP, HR, κ.α.). Οι υπηρεσίες παρέχονται ήδη σε 8 από τις 19 χώρες.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της θυγατρικής του COSMOTE e-value σε υπηρεσίες Contact Center, ο Όμιλος ΟΤΕ ανέπτυξε νέες συνδυαστικές, πολυγλωσσικές υπηρεσίες IT Service Desk, δημιουργώντας δυο κέντρα εξυπηρέτησης αποκλειστικά για τις ανάγκες του Ομίλου Coca-Cola HBC.

Ο σχεδιασμός του έργου επιτρέπει στο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και αυτοματισμών, να διαγνώσει, αναλύσει, διαχειριστεί και να συντονίσει απομακρυσμένες ενέργειες εξυπηρέτησης και επίλυσης θεμάτων στα εταιρικά πληροφοριακά συστήματα της Coca-Cola HBC σε κάθε μία από τις 19 χώρες.

Το συνολικό ύψος των επενδύσεων του Ομίλου Coca-Cola HBC στην τεχνολογία ανέρχεται σε 57 εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία 3 χρόνια.

Διαφήμιση