Αρχική Επιχειρείν Karcher: Ο Σύλλογος Γονέων καθάρισε για το 12ο Δημοτικό Αμπελοκήπων

Karcher: Ο Σύλλογος Γονέων καθάρισε για το 12ο Δημοτικό Αμπελοκήπων

0
Karcher (3)

Γιορτάζοντας 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η εταιρεία Karcher ανέλαβε να πραγματοποιήσει συμβολικά 25 δράσεις καθαρισμού, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και προάγουν την αισθητική της πόλης.

Karcher (1)

Σε συνεργασία με την κίνηση «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων,  τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ethelon και τον Σύλλογο Γονέων του 12ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, η Karcher καθάρισε την είσοδο του Σχολείου στην οδό Κοργιαλενίου 2, στου Αμπελόκηπους.

Karcher (4)

Οι εθελοντές με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό, καθάρισαν την είσοδο του σχολείου από κάθε είδους βρωμιά και γράφιτι που υπήρχε σε τοίχους, παγκάκια και κολώνες, με την βοήθεια των επαγγελματικών μηχανημάτων της Karcher.

Karcher (2)

Ακολούθησε η εφαρμογή ειδικού υλικού σε μορφή μπογιάς που θα αποτρέψει τη δημιουργία γκράφιτι στο μέλλον. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν και ανανέωσαν την εικόνα του χώρου ήταν χορηγία της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

Karcher

Η όψη του σχολείου άλλαξε εντυπωσιακά και από εδώ και πέρα, οι μαθητές θα φτάνουν στο σχολείο τους μέσα από έναν καθαρό περιβάλλοντα χώρο, χωρίς γκράφιτι, χωρίς αφισορρύπανση, χωρίς κολλημένες τσίχλες στα πεζοδρόμια, τα παγκάκια και τα σκαλιά του σχολείου.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here