Αρχική Επιχειρείν Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει και να επιβραβεύει τους συνεργάτες...

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει και να επιβραβεύει τους συνεργάτες του

0
Διαφήμιση

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με στρατηγική προτεραιότητα να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συνεργάτες του, να ακούει τις προσδοκίες τους και να ανταλλάσσει απόψεις, υλοποίησε ακόμη μία διημερίδα του κύκλου εκδηλώσεων «Σχέση σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι» στο Εργοστάσιο του Βόλου.

Στην ενημερωτική διημερίδα αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 100 στρατηγικοί πελάτες, οι σημαντικότεροι έμποροι οικοδομικών υλικών από Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ηγετική παρουσία και το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, και να γνωρίσουν τον Όμιλο LafargeHolcim.

Παράλληλα, πληροφορήθηκαν για την ιστορία και πορεία του Εργοστασίου στο Βόλο καθώς και για το μακροπρόθεσμο επενδυτικό του πλάνο που εστιάζει στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του και το περιβάλλον.

Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στη πρωτοπόρα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Χτίζουμε Μαζί». Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία κλίνκερ/τσιμέντου.

Παράλληλα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ τίμησε επιλεγμένους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την πολυετή συνεισφορά τους. Με αυτό τον τρόπο απέδειξε ότι αναγνωρίζει έμπρακτα την καθημερινή τους προσπάθεια, τη δέσμευση και τη συμβολή τους στους στόχους της εταιρίας.

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Η μακροχρόνια πορεία μας και η επιτυχία μας ανήκει κατά κύριο λόγο στους πελάτες μας. Σε όλους εκείνους που πίστεψαν σε εμάς, εμπιστεύονται τις λύσεις και τα προϊόντα μας και μας επιλέγουν σταθερά. Μαζί χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κατανόησης.

Συνεργασίες που εξελίσσονται και διατηρούνται αναλλοίωτες από γενιά σε γενιά. Για αυτό το λόγο εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζουμε σταθερά να επενδύουμε στις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, να τους προσφέρουμε διαρκώς βελτιωμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες τους και να τους ευχαριστούμε σε κάθε ευκαιρία».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here