Αρχική Επιχειρείν Διεθνής βράβευση για την εταιρεία Ιsostevia

Διεθνής βράβευση για την εταιρεία Ιsostevia

0

Στις 14 Ιουνίου 2017 ,στις Βρυξέλλες η εταιρεία isostevia-Αφοί Παναγώτα ΟΕ διακρίθηκε για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της.

Η isostevia κατέκτησε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του International Taste & Quality Institute (iTQi) με τη σήμανση των 3 χρυσών αστεριών και βαθμολογία 91,3% για το προϊόν isostevia φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

Είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται γλυκαντικό με στέβια με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης και τη σήμανση των 3 χρυσών αστεριών, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα το moto της εταιρείας… η πιο νόστιμη!

Το isostevia γλυκαντικό με γλυκοζίτες από εκχύλισμα του φυτού Στέβια είναι 100% φυσικό προϊόν, σε κρυσταλλική μορφή, με μηδέν θερμίδες και εκπληκτική γεύση. Δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά και είναι κατάλληλο για όσους έχουν επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής ,χωρίς ζάχαρη. Το isostevia φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Στέβια διατίθεται σε συσκευασίες τύπου Can 250gr και 500gr καθώς και σε μορφή sticks , κουτί 50 και 300 sticks.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη.

Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, βραβευμένους με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες ,βασισμένη στην κρίση τους χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here