Αρχική Ενέργεια Εντονο ενδιαφέρον διεθνώς για Αιολική ενέργεια και διαχείριση υδάτων

Εντονο ενδιαφέρον διεθνώς για Αιολική ενέργεια και διαχείριση υδάτων

0
Διαφήμιση

Εντείνεται το ενδιαφέρον διεθνώς πάνω στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών εκμετάλλευσης εναλλακτικών μορφών ενέργειας όπως η Αιολική, αλλά και στη διαχείριση  των υδάτων.  

Ενδεικτικά, σε μια από τις ανερχόμενες νέες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη, την Ινδία, το ινδικό Εθνικό Ινστιτούτο Αιολικής Ενέργειας, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Νέας και Ανανεώσιμης Ενέργειας της Ινδίας, διοργανώνει τέσσερις κύκλους σεμιναρίων για τις συμβεβλημένες χώρες στο ινδικό Πρόγραμμα Τεχνικής και Οικονομικής Συνεργασίας (ITEC). Χορηγός των σεμιναρίων είναι το ινδικό Υπουργείο Εξωτερικών. aiolikoenergia 2 Τα σεμινάρια θα γίνουν στη μεγαλούπολη Τσεννάι, γνωστότερη παλιότερα ως  Μαντράς, με τις ακόλουθες θεματικές και στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Special International Training Course on Wind Resource Assessment and Wind Farm Planning, 5-21.7.2017
  • 20th International Training Course on Wind Turbine Technology and Applications, 16.8-8.9.2017
  • Special International Training Course on Design, Installation & Maintenance of Small Wind Turbine, 25.10-10.11.2017
  • 21st International Training Course on Wind Turbine Technology and Applications, 31.1-23.2.2018.

 aiolikoenergia 1   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις ιστοσελίδες http://niwe.res.in & http://itec.mea.gov.in, καθώς και στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Ν. Δελχί (ecocom-newdelhi@mfa.gr τηλ. 00911126880700).<   Λίγο πιο κοντά, στο Ισραήλ, στις 12-14 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, η διετής διεθνής έκθεση και συνέδριο WATEC.

aiolikoenergia 3
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνονται και παράλληλες εκδηλώσεις (επενδυτικό συνέδριο για start-ups, αναπτυξιακή και χρηματοδοτική σύνοδος για τα ύδατα, κ.ά.)
aiolikoenergia 4

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα www.watec-israel.com ή να απευθύνονται στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Τελ Αβίβ (ecocom-telaviv@mfa.gr, τηλ. 00972 3 6055299).

Διαφήμιση