Αρχική Πολιτισμός Για 3η συνεχή χρονιά στο Athens School Festival του δήμου Αθηναίων το...

Για 3η συνεχή χρονιά στο Athens School Festival του δήμου Αθηναίων το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

0
Διαφήμιση

Λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με γεμάτες «τις μπαταρίες» τους, στη 1 & 2 Ιουλίου 2017, οι μουσικόφιλοι μαθητές, πλημμυρίζουν την «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων» με τις μουσικές τους!

18 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, σας προσκαλούν να περάσετε ένα δυναμικό διήμερο, στο πιο όμορφο stage της πόλης. 

Στην «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων», θα βρίσκεται για 3η συνεχή χρονιά και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όντας μέγας χορηγός της εκδήλωσης!

Για πρώτη φορά φέτος, τα συγκροτήματα θα πλαισιώσει και η φοιτητική μπάντα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ “The Band”, η οποία αποτελείται από την Ελένη Φώτη: Φωνή, Πετρούλα Δέλτα: Φωνή, Μικαέλα Ζαμπετάνη: Φωνή, Γιάννη Παντελαίο: Φωνή, Ηλ. Κιθάρα, Δημήτρη Μανωλιτσάκη: Ηλ. Κιθάρα, Αντώνη Δανέζη: Ηλ. Κιθάρα, Νίκο Σαατσόγλου: Μπάσο και Sevan Barsam: Τύμπανα.

ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας και έχοντας στο πλευρό τους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, θα φροντίσουν η πόλη να πλημμυρίσει με μουσικές και ρυθμό.

Το παρόν θα δώσουν και οι σπουδαστές του Τομέα Οπτικοακουστικών, οι οποίοι με την βοήθεια έμπειρων καθηγητών θα αναλάβουν την κάλυψη του event.

 Η είσοδος είναι ελέυθερη και η ώρα έναρξης στις 20.00

 

Διαφήμιση