Αρχική Περιβάλλον Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χιόνια

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χιόνια

0
Διαφήμιση

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες -που θα συνοδεύονται από θυελλώδιες ανέμους και πιθανώς τοπικά από χαλαζοπτώσεις- και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.

Αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

1) Απόψε στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανώς στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

2) Αύριο, Τρίτη στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες, στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.

3) Την Τετάρτη στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν:

1) Απόψε στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα).

2) Αύριο, Τρίτη στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι τις απογευματινές ώρες, στα ορεινά – ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής – ανατολικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

3) Την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Διαφήμιση