Αρχική Ειδήσεις Εθελοντική Αιμοδοσία στη στέγη «συνΑθηνά» για τα Τροχαία Συμβάντα

Εθελοντική Αιμοδοσία στη στέγη «συνΑθηνά» για τα Τροχαία Συμβάντα

0
Διαφήμιση

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» και η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Blood-e», τιμώντας τη φετινή «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων», ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. για τα Τροχαία συμβάντα.

Στο πλαίσιο αυτό, συνδιοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στη στέγη «συνΑθηνά» του Δήμου Αθηναίων (Αθηνάς 55 – απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά), από τις 10:00 έως τις 14:00.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

Η Τράπεζα Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. ξεκίνησε από το 2013 και έως σήμερα πλήθος πολιτών, οργανώσεων και φορέων έχουν στηρίξει ενεργά τη λειτουργία της και την προσπάθεια του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στο δρόμο και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

Η αιμοδοσία της Αθήνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης» για όσους χάθηκαν αδίκως και πρόωρα στους δρόμους.

Υποστηρίζεται από τους Global Shapers Athens Hub και εντάσσεται στην παγκόσμια καμπάνια Blood4All, που στοχεύει στην πραγματοποίηση ταυτόχρονων αιμοδοσιών σε 24 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:  Σεισμός Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 62χρονου που έχασε τη ζωή του
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔιπλασιάστηκαν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στη χώρα μας!
Επόμενο άρθροΤο περιβαλλοντικό έγκλημα στο « μικροσκόπιο» Ευρωπαϊκού Προγράμματος που υλοποιείται στην Κρήτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here