Αρχική Ειδήσεις Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ

Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ

0
Διαφήμιση

Την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη, 1.500.000 επισκέπτες σε περισσότερες από 300 Ευρωπαϊκές πόλεις συμμετέχουν στη Βραδιά του Ερευνητή, σε ένα θεσμό που κρατά 11 χρόνια. Βασικός στόχος της Βραδιάς είναι η προβολή και ανάδειξη του έργου των ερευνητών και της σπουδαιότητας του ρόλου τους στην επιστήμη και την κοινωνία στο ευρύ κοινό.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανοίγει τις πύλες του και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνοντας τη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων του Πολυτεχνείου από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Συμμετέχουν παρουσιάζοντας διαδραστικά τα καινοτόμα ερευνητικά τους επιτεύγματα περισσότερες από 100 ερευνητικές ομάδες

Δράσεις για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες

Πόσα πιάνει η Επιστήμη στην Πιάτσα. Ο Καραγκιόζης Ερευνητής. Ο πυρετός του χρυσού στο Πολυτεχνείο. Κυνήγι θησαυρού «Βρες τον Ερευνητή».

Επόμενη στάση … διάστημα. Το αυτοκίνητο του μέλλοντος σας υποδέχεται στο Πολυτεχνείο. Welcome to Alice, a journey to the beginning of the universe.

Να «βάλουμε πλάτη» να σηκώσουμε ξανά το γεφύρι της Πλάκας. Βγάλε selfie με την Έρευνα. Μικροί Μηχανικοί.

Η έρευνα με λέξεις, αλλά … αλλιώς. Chem-e-car. Το Μουσείο Πειραμάτων … πειραματίζεται στο ΕΜΠ. Η Βραδιά του Ερευνητή πάει formula SAE. Από το Λαύριο στην Πατησίων. Κάνε τα όνειρά σου επάγγελμα. Ψηφιακές αφηγήσεις. A mineral night. Από το Πολυτεχνείο στα Ιεροσόλυμα. Πάμε Πολυτεχνείο για έρευνα – κάν’το εικόνα. Γίνε κι εσύ ερευνητής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here