Αρχική Ειδήσεις Επέκταση της συνεργασίας Vodafone με την Βlue Star Ferries

Επέκταση της συνεργασίας Vodafone με την Βlue Star Ferries

0

H Vodafone διευρύνει τη συνεργασία της με την Βlue Star Ferries, μέλος του Ομίλου Attica Group, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της. Από σήμερα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να επωφεληθούν από ακόμη περισσότερα προνόμια για να μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους σε περισσότερους από 28 προορισμούς.

Σε συνέχεια της έως τώρα επιτυχημένης συνεργασίας με την καρτοκινητή CU, πλέον όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου κινητής & σταθερής Vodafone θα έχουν έκπτωση 50% για παράλληλη έκδοση 4 εισιτηρίων σε καμπίνα ή διακεκριμένη θέση, μέσω του δημοφιλούς προγράμματος πιστότητας & ανταμοιβής «Vodafone Thank you».

Επιπλέον, τα πλοία της Blue Star Ferries, έχουν εξοπλιστεί με Vodafone Charging Stations, ειδικούς σταθμούς φόρτισης κινητών, όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια και να φορτίσουν το κινητό τους ή το tablet τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Παράλληλα, η Vodafone σχεδίασε και υλοποίησε τα Vodafone Kids Corners, ειδικά σχεδιασμένους χώρους για μικρούς ταξιδιώτες, ώστε να τους προσφέρουν διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μέσα από επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

H Vodafone, πιστή στη δέσμευση της για συνεχώς καλύτερο σήμα και γρηγορότερο internet βελτιώνει την απόδοση του δικτύου της εν πλω και στους καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει Εγγύηση Δικτύου στους συνδρομητές της.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here