Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Η Λέσβος μας καλεί να την επισκεφθούμε

Η Λέσβος μας καλεί να την επισκεφθούμε

0
Διαφήμιση

Εκτεταμένη επικοινωνιακή δράση υλοποιεί Λέσβος με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί καθώς οι αυξημένες προσφυγικές ροές λειτούργησαν ως τροχοπέδη στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, όπως τονίζουν φορείς του νησιού.

Η Λέσβος έπαθε και μεγάλη καθίζηση λόγω προσφυγικού , κάτι που όμως κρίνεται από τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της άδικο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί η εικόνα που βλέπει κάποιος με τις εικόνες που είδαμε στα κανάλια την εποχή της κρίσης (δηλ. προσφυγικούς καταυλισμούς και εικόνες αναστάτωσης) δεδομένου ότι όλοι οι πρόσφυγες είναι συγκεντρωμένοι στον προσφυγικό καταυλισμό της Μοϊρας αναμένοντας την έγκριση των αιτήσεων ασύλου που έχουνε υποβάλλει.

Για την αντιστροφή του κλίματος αυτού και στην προσπάθεια να προσελκύσουν Έλληνες και ξένους τουρίστες που αποφασίζουν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή , όλοι οι παράγοντες του νησιού ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέτυχαν εκπτώσεις για το μήνα αυτό τόσο στα ναύλα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων έως και 30% όσο και στο κόστος διαμονής , ενώ η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού προσφέρει εκπτώσεις έως και 50% .

Η Λέσβος λοιπόν τον Αύγουστο είναι εξελίσσεται στον ιδανικό τουριστικό προορισμός για όμορφες φθηνές και ανέφελες διακοπές. Ιδίως για τους Έλληνες της κρίσης

Να σημειωθεί ότι για το λόγο αυτό είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος ειδικό περίπτερο από τους φορείς του νησιού, με τους εκπροσώπους τους να δίνουν πληροφορίες στους υποψήφιους επισκέπτες.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο γγ του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και ενημέρωσε τους διοργανωτές της δράσης (δήμος Λέσβου, Επιμελητήριο Λέσβου και Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής) για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ΕΟΤ, με σειρά fam, bloggers & press trips μεγάλων Τ.Οs και Media του εξωτερικού, με σκοπό την προβολή του νησιού.

Η εν λόγω εκστρατεία αποτέλεσε συμπληρωματική ενέργεια της καμπάνιας στο μετρό της Αθήνας, η οποία, πραγματοποιείται ως προσφορά της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Διαφήμιση