Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Σε 10 ημέρες ολοκληρώνεται ο εθνικός διάλογος για το κυνήγι

Σε 10 ημέρες ολοκληρώνεται ο εθνικός διάλογος για το κυνήγι

0
Διαφήμιση

Δεκαήμερη προθεσμία για επιπλέον κατάθεση προτάσεων, προβληματισμών ή απόψεων όσων φορέων ή πολιτών επιθυμούν, δόθηκε σήμερα από το ΥΠΕΝ όσον αφορά την ολοκλήρωση του Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι. Όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία θα κλείσει την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στις 12:00 μ.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΝ, συμπληρώθηκε την Τετάρτη η δίμηνη διαδικασία διαδοχικών συναντήσεων και έγγραφης κατάθεσης απόψεων, σύμφωνα με τους τέσσερις θεματικούς άξονες του Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι, που έθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Για την πλήρη ενημέρωση φορέων και πολιτών οι απόψεις που κατατέθηκαν μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτόν, στον ιστότοπο του υπουργείου (http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=920&language=el-GR) όπου και είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό.

Σημειώνεται τέλος, ότι η διαδικασία αυτή συνεχίζει να είναι ανοιχτή σε «όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα», όπως χαρακτηριστικά είχε διατυπωθεί από στην πρώτη πρόσκληση στις 10-03-2016.

Διαφήμιση