Αρχική Ειδήσεις F2G ΜΙΛΑ: ΦΩΝΗ ΕΧΕΙΣ – MEGABYTE ΕΧΕΙΣ

F2G ΜΙΛΑ: ΦΩΝΗ ΕΧΕΙΣ – MEGABYTE ΕΧΕΙΣ

0

Με βασικό μήνυμα την προτροπή «ΜΙΛΑ» το F2G από την WIND αναπτύσσει μια ξεχωριστή καμπάνια μέσω της οποίας επικοινωνεί τα μοναδικά πλεονεκτήματα της νεανικής καρτοκινητής F2G σε χρόνο ομιλίας και Internet στο κινητό.

Γιατί μόνο το F2G καρτοκινητή προσφέρει:

  1. 300’ προς όλους με €7 με τον οικονομικό συνδυασμό πακέτων Talk Τo All (5€/200’ προς όλους) + Τalk to All More (2€/100’ προς όλους)
  2. 500MBs Mobile Internet μόνομε €5
  3. Log n Win δώρα κάθε εβδομάδα μέσα από τον myF2G

Και πολλά περισσότερα όπως Super online bonus σε κάθε ενεργοποίηση πακέτου, Magic Numbers για δωρεάν επικοινωνία με τους κολλητούς αλλά και 1GB Mobile Internet δώρο στην 1η ανανέωση, που πραγματοποιείται online ή μέσω των καταστημάτων WIND, κάθε μήνα αξίας 10€ και πάνω.

Το F2G απευθύνεται στους νέους που προτιμούν να δημιουργούν, να πηγαίνουν τα πράγματα μπροστά και όχι πίσω. Το F2G τους καλεί να μιλήσουν, να πάρουν θέση σε ότι συμβαίνει γύρω τους, και τους δίνει ό,τι χρειάζονται για να επικοινωνούν, να μοιράζονται, να εξελίσσονται, όπως ακριβώς κάνει και η WIND για τους πελάτες της.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας υπογράφουν η The Newtons Laboratory και η Filmiki Productions για λογαριασμό της WIND. Διήρκησαν 3 μέρες και πραγματοποιήθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας.

Ο Άγγλος σκηνοθέτης Ben Charles Edwards και ο Ισπανός διευθυντής φωτογραφίας Sergio Delgado κατεύθυναν άριστα περισσότερους από 50 συνολικά ηθοποιούς.

Το σπουδαιότερο όμως, είναι ότι κατάφεραν να δώσουν φωνή σε όλα αυτά τα αληθινά πρόσωπα που κάθε μέρα αγωνίζονται για να πετύχουν κάτι καλύτερο, τόσο για τους ίδιους όσο και για όλους εμάς.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here