Αρχική Ειδήσεις Η ΕΚΕ βασικός πυλώνας προώθησης και ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας

Η ΕΚΕ βασικός πυλώνας προώθησης και ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας

0

Μία επίκαιρη όσο ποτέ διαδραστική διημερίδα διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και κυρίως την προώθησή της. Βασικό πυλώνας της διημερίδας αποτελεί η ΕΚΕ που την τοποθετεί ως το ανθρωποκεντρικό εργαλείο για την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που όραμα έχει να αποτελέσει πρότυπο νησιώτικης επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας πρεσβευτών επιχειρηματικότητας και ενός στρατηγικού δικτύου της περιοχής που θα συμβάλλει στην επιχειρηματική επιτυχία και επαγγελματική καταξίωση των νέων επιχειρηματιών.

Μέσα από την ενημέρωση και ιδιαίτερα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων, που οφείλουν να εφαρμόζουν, ολοκληρώνεται το όραμά για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα προωθεί την επιχειρηματικότητα, θα ευνοεί την κοινωνία, θα έλκεται από την έρευνα, θα συνεργάζεται αμοιβαία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και θα συμβάλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Τα κύρια θέματα που θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν στην διημερίδα, 16/4 στη Ρόδο και 17/4 στη Λέρο θα παρουσιάσει το επιτελείο της APSON EKE, Γεώργιος Γιαννούλας, Νικόλαος Πέντσας, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας καθώς και η Πρόεδρος   Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη.

· Η επιχειρηματικότητα ως μοχλός ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών

· Ποια είναι η σημασία της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας;

· Πως η ΕΚΕ αυξάνει τις πωλήσεις;

· Με ποιο τρόπο η ΕΚΕ ενδυναμώνει το Brand;

· Πως η ΕΚΕ συνδέεται με την παραγωγικότητα των εργαζομένων;

· Αλήθειες και Μύθοι για την ΕΚΕ

· Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη στρατηγική ΕΚΕ;

· Μήπως εφαρμόζεται ΕΚΕ και δεν το γνωρίζεται επειδή είναι αχαρτογράφητη και αναποτελεσματικά προσδιορισμένη;

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί την πρώτη δράση του Κέντρου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μίας πρωτοβουλίας που ανήκει στον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Παναγιώτη Κουνάκη.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here