Αρχική Ειδήσεις Tο CU Around δημιουργεί το μεγαλύτερο Escape room στην Ελλάδα

Tο CU Around δημιουργεί το μεγαλύτερο Escape room στην Ελλάδα

0
Διαφήμιση

Το CUAround, σε συνεργασία με τα FactoryOutlet, δημιούργησε το μεγαλύτερο escaperoom στην Ελλάδα. Το βράδυ της Κυριακής, μυστήριο κατέκλυσε τους χώρους του FactoryOutlet στην Πειραιώς και 180 τυχεροί φίλοι του CU ήταν εκεί για να το λύσουν.

Στόχος του παιχνιδιού ήταν κάθε ομάδα να καταφέρει να «σώσει την ανθρωπότητα», μέσα από την αποκρυπτογράφηση μηνυμάτων του μελετητή απόκρυφων οργανώσεων Dr. ClarkUlfric και τη συναρμολόγηση όλων των κομματιών του ξορκιού.

Λουκέτα, φακοί, κρυφά μηνύματα με UV, μυστικοί συνδυασμοί, QRcodes και πολλές δόσεις γρίφων περίμεναν τους φίλους του CUAround που έζησαν αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία στους σκοτεινούς ορόφους και διαδρόμους του FactoryOutlet.

Περισσότερες από 800 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή για να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο και θεαματικότερο escaperoom, ωστόσο 30 ήταν οι τυχερές ομάδες με συνολικά 180 μέλη που κληρώθηκαν να παίξουν.

Οι 3 πρώτες ομάδες που απέδρασαν και κατάφεραν να σώσουν την ανθρωπότητα σε λιγότερο από 45’ ήταν οι Thundergirls, οι TheExpendables και οι Oneman. Οι νικητές όχι μόνο έζησαν τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου escaperoom στο λιγότερο αναμενόμενο μέρος, αλλά παράλληλα κέρδισαν και πολλά GB, tablets και δωροεπιταγές FactoryOutlet.

Με τoCUAround όμως κερδίζουν όλοι οι συνδρομητές CU, αφού έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωροεπιταγές των 10€ από τα FactoryOutlet, για αγορές άνω των 20€. Για να πάρουν την επιταγή το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν με SMSFACTORY στο 54646 (χρέωση 0,2€/κωδικό).

Διαφήμιση