Αρχική Ειδήσεις Ολοήμερο πάρτι “This is the Athens World” στην πρωτεύουσα τον Οκτώβριο

Ολοήμερο πάρτι “This is the Athens World” στην πρωτεύουσα τον Οκτώβριο

0
Διαφήμιση

Ένα μεγάλο ολοήμερο πάρτυ θα στηθεί στην Αθήνα ,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων των Ηνωμένων Εθνών στις 31 Οκτωβρίου.

Η Marketing Greece, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων και την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων που θα αναδεικνύουν την Αθήνα ώς ελκυστικού city – break προορισμού και παράλληλά ως πόλης του κόσμου.

Μιας πόλης που γέννησε παγκόσμιες αξίες και συνεχίζει ακόμη να εμπνέει και παράλληλα να αναδειχθούν οι ανεξάντλητες επιλογές που κρύβει.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece Ιωσήφ Πάρσαλης, από το βήμα του 14ου Συνεδρίου Τουρισμός και Ανάπτυξη του ΣΕΤΕ, από το πρωί ως αργά τη νύχτα της 31ης Οκτώβρη όλη η Αθήνα θα γιορτάζει.

Πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν σε διαφορετικά σημεία της πόλης με στόχο τη δημιουργία μιας βεντάλιας εμπειριών που η πόλη μπορεί να προσφέρει.

Μεταξύ άλλων, ελληνικοί χοροί στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Swing Party στην Ερμού, Urban everyday life στον πολυχώρο Six Dogs, ηλιοβασίλεμα στην παραλιακή, Party αργά τη νύχτα σε bar στην Ερμού.

Καλεσμένοι όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αθήνας και επιπλέον bloggers, vloggers, instagrammers και δημοσιογράφοι από το εξωτερικό.

Παράλληλα στις αρχές Νοεμβρίου σε συνεργασία με τον Αερολιμένα Αθηνών ξεκινάει η δεύτερη φάση της καμπάνιας I am Aθenian που θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια του 2016.

Διαφήμιση