Αρχική Ειδήσεις Το CU Onstage για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του Reworks Festival

Το CU Onstage για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του Reworks Festival

0
Διαφήμιση

Οι φετινοί νικητές του CU Onstage-Reworks edition, οι Dry Wet έκαναν τα όνειρό τους πραγματικότητα, αφού είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα από τα 10 καλύτερα φεστιβάλ μουσικής του κόσμου για το Σεπτέμβριο.

Η νίκη τους στο μουσικό διαγωνισμό του CU, τους εξασφάλισε μία θέση στο δυνατό line up του Festival, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής και techno σκηνής.

To Reworks Festival 2015 έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία στα μουσικά και χορευτικά δρώμενα και το CU είχε για δεύτερη χρονιά το δικό του stage, το οποίο φιλοξένησε χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν το Σάββατο 19/09 στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη.

Tο δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής από την Θεσσαλονίκη και νικητές του CU Onstage, Dry Wet αποτελείται από τους Γιώργο Χάντα και Νίκο Βλαγοΐδη, οι οποίοι ανέβηκαν στα decks του Reworks Warehouse CU Stage και το γέμισαν με techno ήχους, δυνατές μπότες και ρυθμικές γεμάτες μπασσογραμμές.

Με τη μουσική τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και έκαναν το πιο δυνατό warm up για κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς electro & techno σκηνής που μοιράστηκαν μαζί τους το stage όπως οι: Ellen Allien, Pan-Pot, Vaso & Maci και Viton.

Το CU έφερε στη Θεσσαλονίκη και το CU Pop Up T-Shirt Bike, την κινητή μηχανή μεταξοτυπίας του που τύπωνε και μοίραζε δωρεάν t-shirts Παρασκευή & Σάββατο, τα οποία έγιναν και πάλι ανάρπαστα.

Όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δουν πώς γίνεται μια μεταξοτυπία, να διαλέξουν και να πάρουν ένα από τα τρία σχέδια που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Reworks Festival.

Διαφήμιση