Αρχική Ειδήσεις Συμμετοχή στο διαγωνισμό Cake Designers World Championship

Συμμετοχή στο διαγωνισμό Cake Designers World Championship

0
Διαφήμιση

Παρά τις αντίξοες συνθήκες η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος δίνει το παρών για την αναβάθμιση τόσο τις Ελληνικής Μεσογειακής Γαστρονομίας όσο και τις Ελλάδας.

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, εκπροσωπούν την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Cake Designers World Championship” που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Host Fiera στο Μιλάνο στις 26 &27 Οκτωβρίου 2015, με το διαγωνιζόμενο Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο.

Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, καθώς η Ελλάδα διαγωνίζεται ανάμεσα σε 16 χώρες και μεγαθήρια του χώρου όπως η Γαλλία, η Αμερική, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία. Στο ντεμπούτο μας, θεωρούμαστε ένα από τα αουτσάιντερ του διαγωνισμού.

Ο κύριος Παπαδόπουλος προπονείται καθημερινά στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος από τους προπονητές ζαχαροπλαστικής της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας ex. Pastry chefs Ζησόπουλο Αναστάσιο και Πρωτοψάλτη Αναστάσιο.

Η Ελληνική αποστολή συμπληρώνεται με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Μιλτιάδη Καρούμπα και τη manager της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας κυρία Έλενα Ρέππα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here