Αρχική Ειδήσεις Συμμετοχή στο διαγωνισμό Cake Designers World Championship

Συμμετοχή στο διαγωνισμό Cake Designers World Championship

0
Διαφήμιση

Παρά τις αντίξοες συνθήκες η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος δίνει το παρών για την αναβάθμιση τόσο τις Ελληνικής Μεσογειακής Γαστρονομίας όσο και τις Ελλάδας.

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, εκπροσωπούν την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Cake Designers World Championship” που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Host Fiera στο Μιλάνο στις 26 &27 Οκτωβρίου 2015, με το διαγωνιζόμενο Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο.

Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, καθώς η Ελλάδα διαγωνίζεται ανάμεσα σε 16 χώρες και μεγαθήρια του χώρου όπως η Γαλλία, η Αμερική, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία. Στο ντεμπούτο μας, θεωρούμαστε ένα από τα αουτσάιντερ του διαγωνισμού.

Ο κύριος Παπαδόπουλος προπονείται καθημερινά στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος από τους προπονητές ζαχαροπλαστικής της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας ex. Pastry chefs Ζησόπουλο Αναστάσιο και Πρωτοψάλτη Αναστάσιο.

Η Ελληνική αποστολή συμπληρώνεται με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Μιλτιάδη Καρούμπα και τη manager της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας κυρία Έλενα Ρέππα.

Διαφήμιση