Αρχική Ειδήσεις Τουρισμό όλο το χρόνο διεκδικεί η Θεσσαλία

Τουρισμό όλο το χρόνο διεκδικεί η Θεσσαλία

0
Διαφήμιση

Σε σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για το 2015 συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, και μέσα θετικό κλίμα που δημιούργησε η πετυχημένη περσινή χρονιά. όσο και με φορείς του τουρισμού της Περιφέρειας. Έτσι η Περιφέρεια υιοθετεί μια πιο ενεργητική προσέγγιση των εκθέσεων, όπου θα δίνεται περισσότερη έμφαση στην πρωτότυπη προβολή, στις δημόσιες σχέσεις και στην υλοποίηση παράλληλων εκδηλώσεων. Στόχος της είναι οι διεθνείς εκθέσεις να αποτελέσουν εργαλείο προώθησης και προβολής του brand «Θεσσαλία» και διαπροσωπικών συναντήσεων με tour operators και πολλαπλασιαστές πληροφόρησης.

Προηγήθηκε ανάλογη προετοιμασία με όλους τους ενδιαφερόμενους του κλάδου, πριν από κάθε έκθεση και στενή συνεργασία με ιδιώτες προκειμένου να πραγματοποιηθούν διάφορα events κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκθέσεων και να προβληθούν προϊόντα άμεσα συνυφασμένα με την ταυτότητα της Θεσσαλίας.

Παράλληλα, θα συγκεντρώνει ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία των επισκεπτών προκειμένου να λαμβάνουν τα newsletter και όλες τις νέες πληροφορίες, σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ήδη προγραμμάτισε τη συμμετοχή της στις δυο πρώτες εκθέσεις για το 2015, την Vakantiebeurs στην ολλανδική πόλη Ουρτρέχτη από τις 13-18/1/2015 και την Ferienmesse στην πρωτεύουσα της Αυστρίας Βιέννη από τις 15-18/1/2015, με φορείς του τουρισμού της Θεσσαλίας στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ., στοχεύοντας στην ενίσχυση της παρουσίας της στις αγορές της Ολλανδίας και της Αυστρίας αντίστοιχα.

Απώτερος στόχος να καταστεί η Θεσσαλία τουριστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαφήμιση