Αρχική Ειδήσεις Socrates Now! στο Μουσείο Πανεπιστημίου Αθηνών

Socrates Now! στο Μουσείο Πανεπιστημίου Αθηνών

0
Διαφήμιση

Μια μοναδική θεατρική εμπειρία κάτω από την Ακρόπολη από τον βραβευμένο με ΕΜΜΥ Γιάννη Σιμωνίδη!

Ένας πολυτάλαντος ηθοποιός έχει θέσει ως αποστολή του να αποδείξει την ανυπέρβλητη δραματική δύναμη του αρχαίου φιλοσόφου” American Theatre Magazine

Η παράσταση Socrates Now αποτελεί μια επιτυχημένη δραματοποίηση της υπεράσπισης του Σωκράτη στο Αθηναϊκό δικαστήριο όπως καταγράφηκε στο διαχρονικό έργο του Πλάτωνα.

Την εκκεντρική και συγχρόνως μαγνητική προσωπικότητα του Σωκράτη ζωντανεύει ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης ο οποίος με μαεστρία αναδεικνύει την αιχμηρή λογική, αλλά και τις αντιλήψεις του Σωκράτη σε ένα έργο που συναρπάζει το κοινό με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης. Αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης αποτελεί η ανοιχτή συζήτηση του ηθοποιού με το κοινό.

H παράσταση Socrates Now παρουσιάζεται από την Polyplanity Productions & το EllinikoTheatro στο Μουσείο του Πανεπιστημίου Αθηνών από 27 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου.

Πρακτικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία & Ώρα: 27 Ιουνίου – 19 Ιουλίου 2015| 9μ.μ.
  • Διάρκεια: 80′ + Ανοικτή Συζήτηση συνοδεία κρασιού
  • Γλώσσα: Αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους
  • Χώρος: Μουσείο Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5, Πλάκα, Αθήνα

Με την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Οργανισμού Πολιτισμού, Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Διαφήμιση