Αρχική Ειδήσεις Προάγουν τον εθελοντισμό Μυελών των Οστών στα Καλύβια

Προάγουν τον εθελοντισμό Μυελών των Οστών στα Καλύβια

0
Διαφήμιση

Το Κέντρο Υγείας Καλυβίων και ο Δήμος Σαρωνικού στηρίζουν τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την ενημέρωση και την εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του δημαρχείου (καλύβια) στις 18 Ιουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ.

Η ενημέρωση θα γίνει από εκπροσώπους της τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Το Κέντρο Υγείας Καλυβίων αποτελεί Πρότυπη Πρωτοβάθμια Υγειονομική Μονάδα Αστικού Τύπου.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των δραστηριοτήτων του και της προώθησης καινοτόμων δράσεων προαγωγής της υγείας του Πολίτη διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων.

Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΚΥ Καλυβίων, και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνεργασία με το Δήμο Σαρωνικού και την πολύτιμη βοήθεια της EasternMediterranean.

Οι δραστηριότητες του τριημέρου θα συνδυαστούν με εκδήλωση ενημέρωσης για το έργο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δωρητών Μυελού των οστών η οποία διοργανώνεται από το Κέντρο Υγείας Καλυβίων σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού.

Το πρόγραμμα επισυνάπτεται:

Διαφήμιση