Αρχική Ειδήσεις Αναμνηστική σειρά «Προσωπικό Γραμματόσημο» από τα ΕΛΤΑ

Αναμνηστική σειρά «Προσωπικό Γραμματόσημο» από τα ΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Νέες, φρέσκιες και πρωτότυπες παραστάσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη συλλογή φύλλων προσωπικού γραμματοσήμου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, με τη νέα ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά που κυκλοφορεί από σήμερα 11 Ιουνίου 2015.

Η σειρά «Προσωπικό Γραμματόσημο» περιλαμβάνει 12 μοναδικά φύλλα των 5 γραμματοσήμων με θέμα το γάμο, τη γέννηση, τη βάπτιση, την αποφοίτηση, αλλά και εταιρικά φύλλα που θα φιλοξενήσουν και θα προβάλλουν λογότυπα εταιριών μέσα από την αλληλογραφία τους.

Πείτε το με το δικό σας γραμματόσημο! Μοιραστείτε τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! Στείλτε «Προσωπικά» την αλληλογραφία σας, με το δικό σας χαμόγελο ή το εταιρικό σας μήνυμα στο γραμματόσημο και ξεχωρίστε!

Το κάθε φύλλο θα περιέχει 5 γραμματόσημα και 5 αντίστοιχους λευκούς χώρους, ενωμένα ανά δυο, δηλ. γραμματόσημο και λευκός χώρος μαζί και θα πωλούνται μόνο σε πλήρη φύλλα.

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται τα Αριθμημένα Φυλλαράκια που θα αποσυρθούν στις 10 Ιουνίου 2016.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρογράμματα κυκλοφοριακής αγωγής στην Αστυπάλαια
Επόμενο άρθροΠροάγουν τον εθελοντισμό Μυελών των Οστών στα Καλύβια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ