Αρχική Ειδήσεις Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Προβολή ενημερωτικών ταινιών στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Προβολή ενημερωτικών ταινιών στο υπουργείο Περιβάλλοντος

0
Διαφήμιση

Με την προβολή περιβαλλοντικών ενημερωτικών ταινιών το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

“Η Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) ας αποτελέσει εφαλτήριο αγώνων για την αλλαγή του υφιστάμενου παγκόσμιου οικονομικού μοντέλου, το οποίο βάζει την κερδοφορία και την εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων πάνω από τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνει η παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον, μια κατεξοχήν ανθρωποκεντρική ημέρα, και να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό ράπισμα στο νεοφιλελευθερισμό και στις κερδοσκοπικές επιλογές καταστροφής του περιβάλλοντος. Είναι επιτακτική η ανάγκη για άμεση μετάβαση σε ένα κοινωνικο-οικονομικό-πολιτικό υπόδειγμα που θα διασφαλίζει νέες αξίες δικαιοσύνης και αειφόρου ανάπτυξης.

Αυτή η μετάβαση πρέπει να συνοδευτεί από τη δική μας προσωπική μετάβαση, από την ανοχή στην διεκδίκηση και απαίτηση αυτών που μας αναλογούν τόσο για εμάς όσο και για το μέλλον των παιδιών μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΠΕΝ.

Η προβολή θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στο αμφιθέατρο του υπουργείου (Μεσογείων 119). Στις 12:00 θα προβληθεί ενημερωτική ταινία, υπό τον τίτλο: “Τα θηλαστικά της Ελλάδας”, ενώ στις 15:00 θα προβληθεί το «Home».

Διαφήμιση