Αρχική Τεχνολογία H Vodafone φέρνει το αποκλειστικό μοντέλο Samsung Galaxy S4

H Vodafone φέρνει το αποκλειστικό μοντέλο Samsung Galaxy S4

0
Διαφήμιση

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, από την σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, μπορούν να βρουν αποκλειστικά το αγαπημένο τους Samsung Galaxy S4 mini και να συνδυάσουν την κορυφαία τεχνολογία των Samsung Smartphones με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone σε super τιμή.

Η νέα έκδοση του Samsung Galaxy S4 mini διαθέτει οθόνη 4.3″ sAMOLED και κάμερα 8MP, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android KitKat και διπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz Παράλληλα, το Samsung Galaxy S4 mini διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μπαταρία 1900mAh.

Τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop διαθέτουν και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και θήκες σε υπέροχα χρώματα, ώστε να τα συνδυάσουν με τις νέες τους συσκευές.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο Samsung Galaxy S4 mini, μπορούν να το αποκτήσουν τώρα στην προτεινόμενη μοναδική τιμή των 199,90€ ή φθηνότερα με νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone, η πιστοποιημένη από την Samsung Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία & να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S4-mini

Διαφήμιση