Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει το γάλα κάθε μέρα!

Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει το γάλα κάθε μέρα!

0
Διαφήμιση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, η ΔΕΛΤΑ πραγματοποίησε ενημερωτική εκστρατεία για τη θρεπτική αξία του γάλακτος και το ρόλο που διαδραματίζει στη σωστή διατροφή. Στις ενέργειες ενημέρωσης περιλαμβάνονταν διανομή έντυπου υλικού, καθώς και φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας.

Η ΔΕΛΤΑ αναδεικνύει τη σημασία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων στην ανθρώπινη διατροφή. Το γάλα, τρόφιμο με μοναδική υψηλή διατροφική αξία, κατέχει ιδιαίτερο ρόλο σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, θεμελιώνοντας τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών και βοηθώντας τη διατήρηση της υγείας σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Ο διατροφικός πλούτος του, στηρίζεται στη φυσική συνύπαρξη συστατικών, όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και πλήθος άλλων θρεπτικών στοιχείων και καθιστά δίκαια το γάλα, ως το πιο «καλοσχεδιασμένο» τρόφιμο που μας παρέχει η φύση.

Η ΔΕΛΤΑ, για πάνω από 60 χρόνια, με συνέπεια και συνέχεια, πρωτοπορεί και θέτει υψηλούς στόχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής του γάλακτος. Εκπαιδεύει τους Έλληνες κτηνοτρόφους στις καλύτερες πρακτικές της σύγχρονης γαλακτοκομίας, φροντίζει τη διατροφή και την υγεία των ζώων και συλλέγει 100% επιλεγμένο ελληνικό γάλα, με βάση αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Καινοτομεί και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, αυστηρές διαδικασίες και συνεχείς επιστημονικούς ελέγχους ποιότητας.

Το γάλα ΔΕΛΤΑ διατηρεί την αγνότητα, το θρεπτικό του πλούτο και τη γεύση που προσφέρει η φύση. Περιλαμβάνει τη γνώση ετών, τη φροντίδα και το σεβασμό για τα αγαθά της φύσης, το πάθος για την ποιότητα και την πείρα των ανθρώπων της εταιρείας. Περιέχει όμως και την αγάπη και προτίμηση των καταναλωτών, που το απολαμβάνουν κάθε μέρα φρέσκο και ποιοτικό, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜέσω Αιγύπτου και Σινά στην Ευρώπη η μετανάστευση των προγόνων μας από Αφρική
Επόμενο άρθροH Vodafone φέρνει το αποκλειστικό μοντέλο Samsung Galaxy S4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ