Αρχική Ειδήσεις Η Otesat-Maritel στη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση Sea ASIA 2015 στη Σιγκαπούρη

Η Otesat-Maritel στη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση Sea ASIA 2015 στη Σιγκαπούρη

0
Διαφήμιση

Στη μεγαλύτερη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση της Σιγκαπούρης, SeaASIA 2015, έλαβε μέρος η OtesatMaritel, μέλος του Ομίλου OTE, στο πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης των εμπορικών της δραστηριοτήτων στην αγορά της ΝΑ Ασίας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 23 Απριλίου στη MarinaBaySands, το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Ασίας και η OtesatMaritel συμμετείχε με δικό της εκθεσιακό χώρο. Πολυάριθμοι επισκέπτες από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στις ναυτιλιακές δορυφορικές επικοινωνίες, καθώς και για τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που προσφέρει η OtesatMaritel.

Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε η υπηρεσία επιχειρησιακής χρήσης και επικοινωνίας πληρωμάτων (voice, mail, internet) με ενιαίο τιμολογιακό πακέτο ανά πλοίο, s@tGate, που εξασφαλίζει σταθερό τηλεπικοινωνιακό κόστος.

H έκθεση SeaASIA πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί το σημαντικότερο διεθνές ναυτιλιακό γεγονός της Σιγκαπούρης, σε θέματα ναυπηγικής και θαλάσσιας βιομηχανίας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 385 εταιρείες και 9 χώρες, ενώ παραβρέθηκαν πάνω από 13.000 επισκέπτες από 68 χώρες.

Με τη συμμετοχή της στην Έκθεση, η OtesatMaritel συνεχίζει να προωθεί την παροχή ολοκληρωμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων δορυφορικών επικοινωνιών στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Διαφήμιση