Αρχική Τεχνολογία Στα καταστήματα Vodafone το νέο Microsoft Lumia 640

Στα καταστήματα Vodafone το νέο Microsoft Lumia 640

0
Διαφήμιση

Η Vodafone παρουσιάζει το πρώτο Microsoft 4Gsmartphone, το νέο MicrosoftLumia 640 με τη μοναδική του οθόνη 5’’, ιδανική για δουλειά και διασκέδαση και δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία mobileinternet μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone.

Το MicrosoftLumia 640 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 1GB, χώρο αποθήκευσης 8GB και κάμερα 8 megapixel, με δυνατότητα εγγραφής video 1080p. Η μπαταρία της συσκευής στα 2500mAh, ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του χρήστη και αντεπεξέρχεται άριστα στις απαιτήσεις του.

Με την αγορά του νέου MicrosoftLumia 640, οι πελάτες της Vodafone παίρνουν εντελώς δωρεάν το Office 365 Personal, αξίας 69€ για έναν υπολογιστή και ένα Tablet και OneDrive χωρητικότητας 1ΤΒ για ένα χρόνο.

Στα καταστήματα Vodafone και στο VodafoneeShop οι πελάτες θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και θήκες σε υπέροχα χρώματα, ώστε να συνδυάσουν τα νέα τους Lumia.

Όσοι ενδιαφέρονται για το MicrosoftLumia 640, μπορούν να το αποκτήσουν τώρα στην προτεινόμενη τιμή των 199,90€ ή εντελώς δωρεάν με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου VodafoneRed 1. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone η μόνη πιστοποιημένη από την Microsoft Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία & να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone. Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/MicrosoftLumia-640-4G

Διαφήμιση