Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η LG χορηγός τεχνολογίας της εκδήλωσης «Μαγειρεύοντας για το Spetses mini...

Η LG χορηγός τεχνολογίας της εκδήλωσης «Μαγειρεύοντας για το Spetses mini Marathon»

0
Διαφήμιση

Η LG Electronics Hellas (LG), ως υποστηρικτής της ξεχωριστής βραδιάς για την παρουσίαση του νέου βιβλίου μαγειρικής “Spetses mini Marathon Cook Book: Μαγειρεύοντας για το Spetses mini Marathon”, προσέφερε στους καλεσμένους της εκδήλωσης μοναδικές στιγμές κορυφαίας εμπειρίας θέασης με τη νέα Curved OLED 4K EC980V 77 ιντσών.

Σε μια επετειακή χρονιά για το “Spetses mini Marathon”, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να γιορτάσει την επιτυχία του με μια σειρά ενεργειών, μεταξύ των οποίων και η δημιουργία ενός μοναδικού βιβλίου μαγειρικής με αγαπημένες Σπετσιώτικες συνταγές, ενώ τα κέρδη από την πώλησή του θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών.

Η LG συμμετείχε ενεργά στην επιτυχημένη εκδήλωση και για τις ανάγκες της βραδιάς, και διέθεσε τη νέα κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 77 ιντσών, προσφέροντας στους καλεσμένους μια μοναδική εμπειρία θέασης με εικόνες υψηλής ποιότητας και εκπληκτικού ρεαλισμού. Χάρη στην απλή δομή της τεχνολογίας OLED, η νέα Curved OLED 4Κ 77EC980V διαθέτει ακόμη πιο λεπτή και ελαφριά οθόνη, ενώ προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας με πεντακάθαρα χρώματα, γεμάτα ζωντάνια και καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος.

Η τηλεόραση προηγμένης τεχνολογίας Curved OLED διαθέτει επίσης κομψό σχεδιασμό, με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και με ελαφρά κυρτό σχήμα, πετυχαίνοντας βέλτιστη οπτική στο πεδίο του ανθρώπινου ματιού και προσφέροντας απολαυστική θέαση σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία, αφού όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια.

Ταυτόχρονα η υπέρ-υψηλή ανάλυση 4Κ, για αψεγάδιαστη προβολή με απόλυτη ευκρίνεια στη λεπτομέρεια, προσφέρει την πιο απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Η εκπληκτική νέα τηλεόραση Curved OLED 4K EC980V 77 ιντσών είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά κατόπιν παραγγελίας.

Διαφήμιση