Αρχική Ειδήσεις Η Goldair Tourism στηρίζει το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Medical Tourism Coordinators

Η Goldair Tourism στηρίζει το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Medical Tourism Coordinators

0
Διαφήμιση

Η Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμoύ Temos International στην Ελλάδα, με παγκόσμια εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Νέα Γνώση, με την υποστήριξη της GoldairTourism και υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Αντικείμενό του η Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Health and TourismTraining Excellence».

Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών οδηγιών κατά το πρότυπο ISO 17024. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης των επαγγελματιών, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή. Το πρόγραμμα για το πρώτο γκρουπ θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 15 Ιουνίου έως το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 4:30-8:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 4 & 11 Ιουλίου και ώρες 9:00-15:00 και 9:00-15.45 αντιστοίχως.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης (Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό).

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταθέσετε είτε αυτοπροσώπως στoKEK ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω email στη δ/νση education@medfacilitators.com, τα εξής δικαιολογητικά:

Αίτηση Συμμετοχής

Βιογραφικό Σημείωμα

Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Αντίγραφο Πτυχίου

Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

TemosHellas: 210-7474220/3

ΚΕΚ Νέα Γνώση: 210-9029780

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και έγκριση του GreekMedicalTourismCouncil (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIRTOURISM.

Διαφήμιση