Αρχική Ειδήσεις Την 75η επέτειο γιορτάζει η Air New Zealand

Την 75η επέτειο γιορτάζει η Air New Zealand

0
Διαφήμιση

Η 75η επέτειος της Air New Zealand σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον αερομεταφορέα. Ως εθνικός αερομεταφορέας της Νέας Ζηλανδίας, η Air New Zealand συνεχίζει να έχει ως στόχο της τη σύνδεση των ανθρώπων και να παρέχει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία.

Η Air New Zealand επενδύει σημαντικά σε νέα, σύγχρονα αεροσκάφη και στην υιοθέτηση των πιο καινοτόμων τεχνολογιών προκειμένου να εξασφαλίσει ένα άνετο και απολαυστικό ταξίδι.

Εορτασμός της επετείου

Στις 30 Απριλίου 1940 η Tasman Empire Airways Limited (TEAL) – η μετέπειτα Air New Zealand – πραγματοποίησε τη πρώτη προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ώκλαντ και Σύδνεϋ.

Μετά από εννέα ώρες πτήσης – η οποία πραγματοποιήθηκε με το ShortS30 flyingboatAotearoa μεταφέροντας εννέα επιβάτες – προσγειώθηκε στο RoseBay, Σύδνεϋ. Περίπου 50 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους και ο Υπουργός Αεροπορίας.

Για τον εορτασμό της επετείου η Air New Zealand διοργάνωσε στις 30 Απριλίου 2015 μία τελετή στο παραθαλάσσιο σημείο όπου το Aotearoa απογειώθηκε 75 χρόνια πριν.

Ο αερομεταφορέας πραγματοποίησε μια ειδική θεματική πτήση στο δρομολόγιο AucklandSydney με το Boeing 787-9 Dreamliner. Eνώ η πτήση πραγματοποιήθηκε με το πιο μοντέρνο και εξελιγμένο αεροσκάφος, εν πτήσει υπήρχε ένα μενού του 1940 και οι πιο μοντέρνες στολές πληρώματος καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων.

Καινοτομίες

– Η AirNewZealand έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που παρέλαβε το επαναστατικό Boeing 787-9 Dreamliner το 2014.

– Το Dreamliner είναι περίπου 20% πιο οικονομικό σε καύσιμα, έχει μεγαλύτερα παράθυρα, πιο καθαρό αέρα καμπίνας, υψηλότερη υγρασία και χαμηλότερη σχετική πίεση καμπίνας, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία εν πτήσει.

– Η AirNewZealand είναι επίσης περήφανη για το στόλο της, ο οποίος είναι ένας από τους νεότερους στον κόσμο – με το μεγαλύτερο αεροσκάφος της να είναι ένα Boeing 777-300ER 332 θέσεων.

– Το 2011 η AirNewZealand παρουσίασε την EconomySkycouch. Η Skycouch είναι μία σειρά τριών θέσεων που πολύ εύκολα μετατρέπεται σε επίπεδο καναπέ για ξεκούραση και ψυχαγωγία, προσφέροντας στις οικογένειες την ελευθερία να ταξιδεύουν με ένα εντελώς νέο τρόπο.

– Το TomBradleyInternationalTerminal στο Λος Άντζελες, το οποίο άνοιξε πρόσφατα, διαθέτει το νέο StarAllianceLosAngelesLounge, στο σχεδιασμό του οποίου συνέβαλλε και η AirNewZealand

– Το lounge 18,000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει μία υπαίθρια ταράτσα με πανοραμική θέα στον βόρειο αεροδιάδρομο προς τους λόφους του Hollywood και ειδικές περιοχές για business και leisure ταξιδιώτες.

Διαφήμιση